Саҳифаҳои болаззат

Бо Орди Фатир таомҳои гуногуни ҷаҳонро кашф кунед.

Макарон як хӯроки оддӣ ва болаззат аст, ки онро бо моҳӣ, сабзавот ва гӯштӣ омода кардан мумкин аст. Онҳо инчунин ба шӯрбоҳо илова карда мешаванд, аз онҳо кассеролҳо тайёр мекунанд. Орди Фатир зиёда аз 20 навъи макарон — спирал, спагетти, угро, шох, камон, снаряд, вермишелли госсамер истехсол мекунад. Госсамер барои тайёр кардани шӯрбо истифода мешавад, бо шўрбо ё шири гарм хизмат мекунад. Барои болаззат кардани вермишелли борик, шумо бояд нозукиҳои тайёр кардани онро бидонед.

Чунин ба назар мерасад, ки чизе осонтар аз пухтани макарон нест. Ин як табақи хубест барои котлетҳо, гӯштҳо, моҳии бирён ё пухта, мурғ. Дар ин мақола мо ба шумо мегӯям, ки чӣ бояд кард, то макарон на танҳо болаззат, балки дар табақ зебо бошад.

Торт ҳеҷ гоҳ ин қадар болаззат набуд! Крафини Пасха як гибриди муффин ва круассан мебошад, ки Аврупоро забт карда, бо пирожниҳои анъанавии Пасха рақобат кардааст. Дар арафаи Пасха, мо дар бораи нозукиҳои пухтупаз сӯҳбат хоҳем кард ва дастури муфассали қадам ба қадам барои краффинро медиҳем.

© 2022 – All rights reserved, LLC “ORDI FATIR”